4
Sebateam in English Sebateamin kotisivut Suomeksi  
NaviLeft Tuoreimmat uutisemme Sebastian Lindholm Emil Lindholm Axel Lindholm Kilpailukalustomme Parhaimmat rallikuvamme TV-tuotantoamme Elämykselliset asiakastilaisuutemme Kumppaneitamme Ota yhteyttä ja kannusta meitä NaviRight
TableTop
 
Tuoreimmat uutisemme
 
Kilpailukausi 2012: Sebateamin Sebastian ja Emil Lindholm kansainvälisissä ralleissa ja radalla

Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
8.8.2012 - Sebateamin Sebastian Lindholm ja Timo Hantunen nautiskelivat 14. kiireisimmin Suomen MM-rallista

Ralliautoilun kahdensankertainen Suomenmestari Sebastian Lindholm nautiskeli pitkäaikaisen kartanlukijansa Timo Hantusen kanssa järjestyksessään 23. kerran ajamastaan Sorateiden Grand Prixissta eli Suomen MM-rallista.

Ukrainalaisen yksityistiiin modernilla Ford Fiesta RS WRC ralliautolla kilpaillut Lindholm taituroi 18 erikoiskoetta ja yli 300 erikoiskoekilometriä yleiskilpailun 14. nopeinten. Seitsemän vuotta sitten viimeksi WRC-autolla Suomen MM-rallissa kilpaillut rallikonkari oli tyytyväinen tavoitteidensa saavuttamiseen eli maalilipulle pääsyyn.

Lopputulokset Suomen MM-ralli 2012:

1. Sebastien Loeb & Daniel Elena, Citroen DS3 WRC, 2:28:11.4
2. Mikko Hirvonen & Jarmo Lehtinen, Citroen DS3 WRC; +6,1sek
3. Jari-Matti Latvala & Miikka Anttila, Ford Fiesta RS WRC, +28.9sek
---
&Timo Hantunen, Ford Fiesta RS WRC, +12.35,0sek
Seuraava kilpailu on Rally Estonia, joka ajetaan 16.-18.7.


30.9.2012 - Emil Lindholm neljäs FINRace -ratasarjan V1600 Cupissa

Kilpailukaudella 2012 ralliautoilun kahdeksankertaisen Suomenmestari Sebastian Lindholmin poika Emil Lindholm, 15, seurasi nin isänsä kuin myös veljensä Axel Lindholmin jalanjälkiä ja nautiskellut niin ralliautoilun kuin rata-autoilun vauhdikkaasta maailmasta Magenta Racingin etuvetoisten Volkswagen Polon ja Lupon ratissa.

Axelin pitäessä ulkomaan kiireidensä takia kilpailutaukoa, edusti Emil isänsä kanssa Lindholmin vauhtisukua valikoiduissa kilpailuissa. Kilpailukaudella 2012 Lindholmin vauhtisuvun nuorin ajoi rallispecialeja, rallisprinttejä nuorten luokassa sekä pokkasi neljännen sijan rata-autoilun FINRace v1600 Cupissa.

- Jo pienestä pitäen Emil on ollut kiinnostunut moottoriurheilun vauhdikkaasta maailmasta ja nyt 15-vuotiaana hän kokeili millainen harrastus kilvanajo voikaan olla, tiimipäällikkö Sebastian Lindholm kertoo.

Talvikauden kuuden ralliautoilun palkintosijan jälkeen Emil jatkoi hyviä suorituksia myös radalla. Toukokuussa Alastarossa ajetussa avauskilpailussa viimeisestä lähtöruudusta startannut Sebateamin ykköskuuman roolin haltuunsa ottanut teki huikean suorituksen ja ohitti 12 autokuntaa ollen maalissa seitsemänneksi nopein. Seuraavana päivänä hän starttasi neljännestä lähtöruudusta ja saapui ruutulipulle palkintokorokkeen alimmalla sijalla.

Viisi viikkoa myöhemmin Jurvan Botniaringillä ajettuun sarjan kolmanteen osakilpailuun Emil starttasi aika-ajojen oikeuttamasta kuudennesta lähtöruudusta ja jälleen erinomaisen suorituksen seurauksena hän juhli palkintokorokkeen alimmalla sijalla. Toisena kilpailupäivänä hän ei yltänyt samaan suoritustasoon ja ylitti maaliviivan kuudenneksi nopeimpana.

Suomen MM-rallin jälkeisenä viikonloppuna Emil jatkoi debyyttikauttaan ja starttasi Kemoran kilpailuihin kuudennesta lähtöruudusta. Lauantaisen tiukan kilvanajon päätteeksi hän saapui maalilipulle viidentenä ja sunnuntaina neljäntenä.

FINRace v1600 CUPin syyskuun Ahveniston kostealla pinnalla Emil laski kuudenneksi ja seuraavan päivän kuivassa kelissä viidenneksi. Motoparkin päätöskilpailussa hän saavutti autourheiluharrastuksensa parhaimman aika-ajosijoituksen ollen toinen. Valitettavasti itse kilpailussa ohitustilanteessa osuma kanssakilpailijaan aiheutti tukivarren vääntymisen ja keskeytyksen. Sen seurauksena seuraavan päivän kostean kelin kilpailuun hän starttasi 14. lähtöruudusta ja näytti osaamistaan jopa hetkellisesti kilpailua johtaen. Tiukan kilvanajon ja ajovirheestä seuranneen ulosajon jälkeen Emil saapui maalilipulle viidentenä.

Neljäs sija kovatasoisen FINRace v1600 CUP sarjan loppupisteissä on erinomainen suoritus debyyttikauden ajaneelta nuorelta autourheilijalta.

FINRace v1600 CUP-pisteet 10/10 osakilpailua, top-9:
1. Toni Lähteenmäki, Honda Civic 1.6, 236 pistettä
2. Otto Koliseva, Alfa Romeo 147 1.6 TS, 167 pistettä
3. Pyry Ovaska, Honda Civic, 159 pistettä
4. Emil Lindholm, Volkswagen Lupo, 114 pistettä
5. Marko Helistekangas, Honda Civic, 100 pistettä
6. Arttu Kilpi, Toyota Yaris T Sport, 100 pistettä
7. Jaakko Syvänen, Honda Civic 1.6, 88 pistettä
8. Erkka Lindstedt, Mini One, 65 pistettä
9. Jari Pohjola, Suzuki Swift Sport, 42 pistettä
 
     
 
Sebateamin kotisivut on toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi