Sebateam in English Sebateamin kotisivut Suomeksi  
NaviLeft Tuoreimmat uutisemme Sebastian Lindholm Emil Lindholm Axel Lindholm Kilpailukalustomme Parhaimmat rallikuvamme TV-tuotantoamme Elämykselliset asiakastilaisuutemme Kumppaneitamme Ota yhteyttä ja kannusta meitä NaviRight
TableTop
 
Tuoreimmat uutisemme
 
30.9.2017 - Emil Lindholmin ensimmäinen SM-rallikausi toi hopeaa - Tampereen SM-ralli keskeytyi ulosajoon

Highslide JS
 
Highslide JS
 
SM3-luokan pistejohdossa kauden viimeiseen SM-osakilpailuun startannut Emil Lindholm ei päässyt jatkamaan Lake City Rallya lauantaina superrallissa. Keskeytyksen jälkeen asetelma mestaruustaistelussa muuttui sellaiseksi, että mikäli Miika Honkanen sijoittuu SM3-luokassa kolmen nopeimman joukkoon, vie hän mestaruuden, ja näin myös tapahtui.

- Onnittelut Miikalle ja Jukalle mestaruudesta. He ajoivat koko kauden tasaisesti luokan kärkisijoilla, ja juuri niin mestaruuksia voitetaan.

Lindholm toivoi vielä myöhään eilen illalla, että hänen Peugeot 208 R2 olisi saatu huollossa ajokuntoiseksi, mutta se ei lopulta ollut mahdollista.

- Automme oikeanpuolinen etukelkka sai sen verran kovan osuman, että tukivarsien kiinnityspisteet olivat nousseet kymmenen senttiä ylös. Meillä ei ollut vastaavaa kelkkaa vaihtaa tilalle, joten oli keskeytettävä.

Lindholm saavutti uransa ensimmäisellä ralli SM-kaudella hopeamitalin, joka on hyvä saavutus.

- Meiltä jäi kauden aikana kaksi osakilpailua ajamatta, siksi SM-hopea on mielestäni hyvä saavutus ja se maistuu kaikesta huolimatta hyvältä. Totta kai mestaruuden häviäminen harmittaa, mutta kun kaikki oli omissa käsissä niin jossittelu on turhaa.

- Kausi oli kaikin puolin hieno kokemus. Auto toimi koko ajan upeasti, kiitos siitä Eskolle (Reiners) ja hänen tiimilleen. SM-sarjaa oli kiva ajaa. Meillä oli hieno ilmapiiri tiimissä.

- Isot kiitokset SM-hopeasta ja koko kaudesta kuuluvat myös yhteistyökumppaneilleni, joita ilman ajaminen ei olisi mahdollista.

Lindholm sanoo, että uran jatkoa mietitään syksyn aikana, eikä sen suhteen ole mitään päätöksiä vielä tehty.

SM3-luokan epäviralliset loppupisteet:
1. Miika Hokkanen - Jukka Pasenius Ford 110
2. Emil Lindholm - Tomi Tuominen Peugeot 102
3. Samuli Vuorisalo - Henri Arpiainen Opel 74,7


9.9.2017 - Emil Lindholm vankisti voitollaan SM3-luokan pistejohtoa Uudessakaupungissa

Highslide JS
 
Peugeotin Emil Lindholm ja Tomi Tuominen hallitsivat SM3-luokan tapahtumia Uudessakaupungissa. Kauden toiseksi viimeisessä SM-osakilpailussa saavutettu ryhmävoitto vankisti kaksikon asemaa SM-sarjan yhteispisteiden kärkipaikalla. Ennen kauden viimeistä Tampereella ajettavaa SM-osakilpailua kaksikon johtoasema kasvoi Uudessakaupungissa 19 pisteeseen.

SM Oili Jalonen -rallin kahdeksasta erikoiskokeesta Lindholm kellotti luokkansa pohja-ajan viidelle ensimmäiselle erikoiskokeelle, jonka jälkeen nuori rallikuljettaja rauhoitti menoaan.

- Fiilis ajaa oli tänään hyvä koko ajan. Viisi ensimmäistä pätkää ajoin reippaasti, jonka jälkeen rauhoitin menoani. Kun johtomme oli lähes puoli minuuttia niin ei siinä tilanteessa ollut mitään järkeä enää ajaa täyttä. Tyytyväinen olen suoritukseemme, Lindholm totesi maalissa.

Rataa ja rallia vuoron perää ajava Lindholm kotiutui Varsinais-Suomen haastaville sorateille nopeasti.

- Meillä oli hyvä testikisa Mäntässä alla ja se auttoi. Odotin täällä liukkaampia teitä, mutta todennäköisesti sateen ansiosta tiet olivat todella haastavia, hyviä ja kivoja ajaa. Liukkaus ei ollut meille mikään ongelma - päinvastoin, aika-ajoin pitoa oli todella hyvin.

Uudenkaupungin voiton myötä Lindholm varmisti autokunnalle vähintään jo hopeiset SM-mitalit.

- Mestaruus on tietysti se juttu ja siitä Tampereella lähdetään ajamaan. Meille riittää jokin sija, todennäköisesti neljäs sija, mestaruuteen, mutta tähtäämme kolmen kärkeen. Sama strategia kuin täällä eli ajaa ainakin alussa normaalia kyytiä, toimi hyvin. Ajotuntumanio pysyy tässä tauon aikana yllä Saksan ADAC GT Master -ratasarjassa, sillä ennen Tamperetta ajan perättäisinä viikonloppuina Lamborghinia sarjan kahdessa viimeisessä osakilpailussa Saksassa.

Ralli SM-sarjan finaaliosakilpailu RealPark - Lake City Rally Tampereella on kaksipäiväinen tapahtuma. Ralli käynnistyy perjantaina 29. päivä syyskuuta kolmella erikoiskokeella ja ralli päättyy 30. syyskuuta lauantaina, jolloin ohjelmassa on seitsemän erikoiskoetta.

Tuloksia, SM Oili jalonen-ralli, Uusikaupunki, SM3-luokan lopputulos:
1. Emil Lindholm - Tomi Tuominen Peugeot 52:07,8

2. Miika Hokkanen - Jukka Pasenius Ford + 30,3
3. Olli Pollari - Arto Ala-Kokkila Citroën + 42,6
 
     
 
Sebateamin kotisivut on toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi