Sebateam in English Sebateamin kotisivut Suomeksi  
NaviLeft Tuoreimmat uutisemme Sebastian Lindholm Emil Lindholm Axel Lindholm Kilpailukalustomme Parhaimmat rallikuvamme TV-tuotantoamme Elämykselliset asiakastilaisuutemme Kumppaneitamme Ota yhteyttä ja kannusta meitä NaviRight
TableTop
 
Tuoreimmat uutisemme
 
24.9.2017 - Emil Lindholmin kausi Saksan ADAC GT Masters-sarjassa päättyi keskeytykseen

Highslide JS
 
Highslide JS
 
Attempto Racingin Emil Lindholmin, 20, ja hänen 17-vuotiaan saksalaisen ajajaparinsa Jonathan Judekin takkuinen kausi ADAC GT Masters -ratasarjassa päättyi Hockenheimin finaalilähdössä keskeytykseen. Viikonlopun ensimmäisessä startissa lauantaina suomalais-saksalainen autokunta sijoittui sijalle 20.

- Lauantaina auto oli ihan ok, mutta meiltä puuttui vauhtia. Sunnuntain kisassa auto kulki suorilla hyvin. Olin suoravauhdeissa kisan toiseksi nopein (264,05 km/h), joka oli hyvää kyytiä, koska emme päässeet hyödyntämään muiden imua.

- Viiden ajetun kierroksen jälkeen tekniset ongelmat alkoivat. Ensin automme kaasupoljin muuttui tahmeaksi ja se ei palauttanut kunnolla. Muutamaa kierrosta myöhemmin jarrupoljin jäi pohjaan. Emme halunneet ottaa riskiä ja jatkaa, joten päätimme keskeyttää ja ajoin ratavarikolle, Lindholm totesi.

Kausi 2017 ADAC GT Masters -sarjassa ei tarjonnut sitä, mitä Lindholm lähti keväällä hakemaan. Tavoite oli ajaa yhdessä osakilpailussa kymmenen parhaan joukkoon ja pisteille, mutta tavoite jäi toteutumatta.

- Meillä oli turhan paljon pieniä ongelmia koko kauden. Emme onnistuneet myöskään aika-ajoissa. Omalta kohdaltani kaudesta jäi päällimmäiseksi mieleen Nürburgringin aika-ajo, jossa ajoin automme 30 auton joukossa ruutuun 14.

- Tänä vuonna ei vain oikein mikään osunut kohdilleen. Pieniä juttuja, joiden takia hävisimme kierrosajoissa kymmenyksiä liikaa.

Lindholmin ajokiireet jatkuvat jo tulevana viikonloppuna, kun rata-autoilu vaihtuu ralliksi, jossa Lindholm tavoittelee uransa ensimmäistä suomenmestaruutta. Lindholm starttaa Tampereella ja sen ympäristökuntien alueella ajettavaan kauden viimeiseen SM-ralliin SM3-luokan kärkipaikalta. Lindholmin Peugeotissa nuotteja tällä kertaa lukee Mikael Korhonen.

- Olemme Mikaelin kanssa ajaneet yhden rallin jo aiemmin, vuonna 2013 Norjassa. Tampereella haluan ajaa ainakin alussa omaa kisaani ja katsoa myöhemmin, missä vauhdillisesti menemme. Maaliinkin totta kai pitää päästä. Kolmas sija varmistaisi kaikissa tapauksissa mestaruuden. SM-hopea on jo varma, mutta mestaruudesta totta kai ajetaan, Lindholm muistuttaa.

Tuloksia; ADAC GT Masters, Hockenheim, lauantai:
1. Jules Gounon (FRA) - Renger van der Zande (NED) Corvette C7 GT3 1:18:21,552
2. Connor de Phillippi (USA) – Christopher Mies (GER) Audi R8 LMS + 0,834
3. Luca Stolz (GER) - Luca Ludwig (GER) Mercedes-AMG GT3 + 10,419
---
20. Emil Lindholm (FIN) - Jonathan Judek (GER) Lamborghini Huracan GT3 + 1:07,560

Tuloksia; ADAC GT Masters, Hockenheim, sunnuntai:
1. Rolf Ineichen (SUI) - Christian Engelhart (GER) Lamborghini Huracan GT3 1:03:28,095
2. Jules Gounon (FRA) - Renger van der Zande (NED) Corvette C7 GT3 + 1,864
3. Jeffrey Smith (SUI) – Christopher Haase (GER) Audi R8 LMS + 2,380
---
23. Emil Lindholm (FIN) - Jonathan Judek (GER) Lamborghini Huracan GT3 - keskeytys


6.8.2017 - Kauden paras aika-ajo toi Lindholmin autokunnalle positiivisen signaalin

Highslide JS
 
Highslide JS
Attempto Racingin Emil Lindholm, 21, ja hänen 17-vuotias saksalainen ajajaparinsa Jonathan Judek sijoittuivat ADAC GT Masters –sarjan Nürburgringillä ajetuissa viikonlopun molemmissa osakilpailuissa 28 auton joukossa sijalle 19. Lauantain kilpailuun kaksikko starttasi Judekin aika-ajovuorolla viimeisestä ruudusta, mutta sunnuntaina Lindholmin aika-ajovuorolla autokunnan vauhti oli jo merkittävästi parempaa. Lindholm ajoi saksalaistiimin Lamborghinin ruutuun 14, joka on kauden paras noteeraus.

- Oma aika-ajosuoritukseni oli jo sitä, mitä sen pitäisikin olla. Paalupaikka oli enää 0,6 sekunnin päässä ja nopein Lamborghinikin vain 0,2 sekuntia edelläni. Automme oli koko viikonlopun todella hyvä ajaa. Viimeisestä ruudusta ei ehdi kärkitaisteluihin millään keinoilla, mutta fiilis molemmissa kisoissa oli hyvä, ja se oli viikonlopun positiivisinta antia, Lindholm totesi kilpailujensa jälkeen.

Nürburgringin sunnuntain startissa suomalaissaksalaiselta autokunnalta odotettiin ruudusta 14 nousua jopa kymmenen nopeimman joukkoon ja ensimmäistä pistesijoitusta, mutta tavoite vesittyi jo ennen starttia tallipäällikön ja kuljettajien näkemyseroon.

- Olisimme halunneet startata kisaan uusilla renkailla, mutta tallipäällikkömme halusi säästää ne seuraavan kisan vapaisiin harjoituksiin. Kun kaikki muut ajoivat uusilla renkailla niin vanhoilla renkailla meillä ei ollut mitään mahdollisuuksia pidätellä muita takanamme.

- Nuori tallikaverini oppii koko ajan lisää, joten ihan positiivisin fiiliksin katsomme kautta eteenpäin. Pääsimme ajamaan tasaväkisesti kilpaa muun muassa Mercedes-AMG -autoja vastaan, ja se tuntui hienolta. Aika-ajosuoritukseni oli parasta tähän asti. Ei sillä suorituksella kuuhun vielä mennä, mutta oli kiva huomata, että ei sinne kärkeenkään enää ikuisuutta ole, Lindholm muistutti kilpailun jälkeen.

ADAC GT Masters –ratasarja siirtyy Keski-Euroopan lomakuukauden takia kesälomalle. Sarja jatkuu viiden viikon kuluttua 15.-16. syyskuuta Saksan Sachsenringillä. Kaudesta on ajamatta kaksi kilpailuviikonloppua ja neljä mestaruusosakilpailulähtöä. Sarja päättyy viikkoa myöhemmin Hockenheimin moottoriradalle Saksaan.

Tuloksia; ADAC GT Masters, Nürburgring, lauantai:
1. Sebastian Asch (GER) - Lucas Auer (AUT) Mercedes-AMG 1:02:52,996
2. Mathieu Jaminet (FRA) - Michael Ammermüller (GER) Porsche 911 GT3 R + 7,257
3. Luca Stolz (GER) - Luca Ludwig (GER) Mercedes-AMG + 8,663
---
19. Emil Lindholm (FIN) - Jonathan Judek (GER) Lamborghini Huracan GT3 + 58,221

Tuloksia; ADAC GT Masters, Nürburgring, sunnuntai:
1. Markus Pommer (GER) – Kelvin van der Linde (RSA) Audi R8 LMS 1:02:27,379
2. Nick Catsburg (NED) - Philipp Eng (AUT) BMW M6 GT3 + 4,568
3. Jeffrey Smith (SUI) – Christopher Haase (GER) Audi R8 LMS + 5,005
---
19. Emil Lindholm (FIN) - Jonathan Judek (GER) Lamborghini Huracan GT3 + 27,233
 
     
 
Sebateamin kotisivut on toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi