Sebateam in English Sebateamin kotisivut Suomeksi  
NaviLeft Tuoreimmat uutisemme Sebastian Lindholm Emil Lindholm Axel Lindholm Kilpailukalustomme Parhaimmat rallikuvamme TV-tuotantoamme Elämykselliset asiakastilaisuutemme Kumppaneitamme Ota yhteyttä ja kannusta meitä NaviRight
TableTop
 
Tuoreimmat uutisemme
 
Highslide JS
 
Highslide JS


15.7.2017 - Emil Lindholmilla voitokas Suomen MM-rallin kenraaliharjoitus Sastamalassa


Suomen MM-rallin Tulevaisuuden tähti 2017 -kuljettaja Emil Lindholm ajoi tänään kaksivetoisten R2-luokassa voittoon AutoGlym Rallissa Sastamalassa. Lindholm oli etuvetoisten R2-luokan nopein 31,7 sekunnin erolla ennen Henrik Pietarista. Suomen MM-rallin kenraaliharjoituskilpailussa yleiskilpailun voittoon ajoi Hyundain tehdaskuljettaja Thierry Neuville.

Vasta uransa toisen sorarallin ajanut Lindholm oli tyytyväinen testirallinsa antiin. Sastamalan haastavat soratiet olivat maineensa veroisia.

- En ole koskaan ajanut näin vaikeita ja haastavia teitä. Pienikin tilanne niin suistuminen oli todella lähellä. Kun sai ajorytmin päälle niin ajaminen oli miellyttävää opiskelua. Todella opettavainen kilpailu, Lindholm painotti.

Lindholm siirtyi rallin kolmannen erikoiskokeen jälkeen luokkansa johtoon ja kasvatti sen jälkeen tasaisesti johtomarginaalia muihin.

- Rallin toisella EK:lla ajoimme nuottien puhtaaksikirjoitusvaiheessa tapahtuneen virheen takia hetken aikaa ilman nuotteja. Se oli pieni vahinko onneksi, sillä emme jääneet luokkapohjille kuin vajaat neljä sekuntia.

- Tärkeintä täällä oli löytää ajamiseen niitä pikku juttuja, joiden avulla pystyin riskittömästi nostamaan vauhtiani. Päivän erikoiskokeet olivat todella tarkasti ajettavia ja todella tarkkoja nuotteja vaativia teitä. Tämä oli kullan arvoinen kokemus ennen Suomen MM-rallia, Lindholm muistutti.

Tulevaisuuden tähti 2017 -kilpailun voittajana Lindholm osallistuu kahden viikon kuluttua Suomen MM-ralliin Juniorien WRC-luokan Ford Fiestalla. Tätä ennen Lindholm ajaa vielä ADAC GT Masters -sarjan osakilpailun Zandvoortissa Hollannissa.

- Pääsin viime torstaina vertailemaan nykyistä Peugeotiani ja Suomen MM-rallissa käyttööni tulevaa Fordia peräkkäin testeissä. Nyt kun tiedostan autojen väliset erot niin uskon pääseväni niillä tiedoilla taas uusia askelia eteenpäin.

Lopputulokset; AutoGlym Ralli, Sastamala:
1. Thierry Neuville - Nicolas Gilsoul (B) Hyundai i20 WRC 53:46,5
2. Ole Christian Veiby - Stig Rune Skaermoen (N) Skoda Fabia R5 + 1:38,0
3. Hiroki Arai (J) - Glenn Maclean (AUS) Ford Fiesta R5 + 3:14,0
---
8. Emil Lindholm - Jarno Ottman (FIN) Peugeot 208 R2 + 5:27,3
 
     
 
Sebateamin kotisivut on toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi