Sebateam in English Sebateamin kotisivut Suomeksi  
NaviLeft Tuoreimmat uutisemme Sebastian Lindholm Emil Lindholm Axel Lindholm Kilpailukalustomme Parhaimmat rallikuvamme TV-tuotantoamme Elämykselliset asiakastilaisuutemme Kumppaneitamme Ota yhteyttä ja kannusta meitä NaviRight
TableTop
 
Tuoreimmat uutisemme
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
20.2.2017 - Mikkelin SM-rallissa Emil Lindholm vankisti asemiaan Ralli SM -sarjan Tulevaisuuden Tähti -kilpailussa

Rallin SM-sarja toisen osakilpailun myötä myös kamppailu Tulevaisuuden Tähti -kilpailussa jatkui Mikkelin SM Vaakuna-Rallissa. SM3-luokan enintään 25-vuotiaiden kuljettajien välisessä kamppailussa Emil Lindholm piti kartanlukijansa Tomi Tuomisen kanssa toiseksi nopeinta vauhtia ja siten vahvisti asemiaan pääsystä Suomen MM-ralliin.


Tammikuisessa kilpailukauden SM-avauksessa Rovaniemellä luokkansa ykköseksi ajanut Lindholm kävi tiukan sekuntiottelun ryhmän voitosta vuoden 2015 Tulevaisuuden Tähti kilpailun voittaneen Jari Huttusen kanssa. Maalissa ero Huttusen hyväksi oli 10,4 sekuntia. Kolmanneksi kiireisintä vauhtia piti Henrik Pietarinen.

Lindholm alleviivasi rallin maalissa Tulevaisuuden Tähti -kilpailun tärkeyttä.

- Vastaava kilvanajo oli minulle uusi tilanne rallissa. Ollaan tietysti aiemminkin yritetty, mutta emme päässeet maaliin asti. Koko rallin sai puristaa, mutta toki emme hullutelleet missään vaiheessa. Viimeisellä EK:lla ajoin yhden risteyksen pitkäksi. Se oli oma erhe, vauhtia oli vain liikaa. Ehkä olisin voinut pelastaa tilanteen käsijarrua käyttämällä, mutta päätin pelata varman päälle ja hakea uutta vauhtia peruutusvaihteen kautta, Lindholm hymyili maalissa.

Tulevaisuuden Tähti -hankkeen pääpalkintona voittajalle tarjotaan osallistuminen Neste Ralliin, joka ajetaan tuttuun tapaan Jyväskylässä ja Keski-Suomen sorateillä heinäkuun 27.-30. päivä. Tulevaisuuden Tähti pääsee näyttämään taitojaan Suomen MM-rallin sorateillä täydellisellä kilpailupaketilla, sisältäen ralliauton ja huoltokokonaisuuden. Lindholm tietää mitä osa-aluetta pitää kehittää ennen talven huipentavaa osakilpailua.

- Nämä ovat erittäin tärkeät pisteet. Tulevaisuuden Tähti -kisa on minulle kauden päätavoite ja siksi on tärkeä sijoittua viiden ensimmäisen SM-rallin jälkeen pisteissä viiden parhaan joukkoon, Lindholm kertoi.

- Tosin ennen Tahko SM-rallia pitää harjoitella nuotitusta lisää. Tunnen epävarmuutta omia nuottejani kohtaan ja siksi en uskalla ajaa limitillä. Mutta kun jollain tapaa pystyin vastaamaan Huttusen (Jari) vauhtiin niin olen tyytyväinen. Tästä on hyvä jatkaa Tahkolle, Lindholm summasi.

Talvikauden kolmas ja viimeinen rallin SM-osakilpailu Tahko SM-ralli kilpaillaan 10.-11. maaliskuuta Kuopiossa.

Tuloksia, SM Vaakuna-ralli 2017, Mikkeli, SM3-luokan lopputulos:
1. Jari Huttunen - Antti Linnaketo, Opel Adam R2, 1:12:11,4
2. Emil Lindholm - Tomi Tuominen, Peugeot 208 R2, +10,4sek
3. Henrik Pietarinen - Juha Lummaa, Ford Fiesta R2, +1:20,5sek

SM3-luokan epävirallinen pistetilanne 2/6 osakilpailua: Top-3:
1. Emil Lindholm - Tomi Tuominen Peugeot 208 R2, 52 pistettä

2. Jussi Lindberg - Toni Nuikka Renault Twingo R2, 28 pistettä
3. Jari Huttunen - Antti Linnaketo Opel Adam R2, 25 pistettä
 
     
 
Sebateamin kotisivut on toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi