4
Sebateam in English Sebateamin kotisivut Suomeksi  
NaviLeft Tuoreimmat uutisemme Sebastian Lindholm Emil Lindholm Axel Lindholm Kilpailukalustomme Parhaimmat rallikuvamme TV-tuotantoamme Elämykselliset asiakastilaisuutemme Kumppaneitamme Ota yhteyttä ja kannusta meitä NaviRight
TableTop
 
Tuoreimmat uutisemme
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
30.7.2017 - Emil Lindholm katsoo tulevaisuuteen positiivisen Neste Ralli -debyytin jälkeen

Rallin Tulevaisuuden Tähti Emil Lindholm osoitti Suomen MM-rallissa vahvaa kilpailukykyä. Nuori lahjakkuus toivoo pääsevänsä seuraamaan lajinsa huippujen jalanjäljissä tulevina vuosina.

Lindholmin todennäköinen kakkossija JWRC-luokassa vaihtui harmillisesti keskeytykseen Neste Rallin päätöspäivänä kolmanneksi viimeisellä erikoiskokeella. 21-vuotiaan kuljettajalupauksen vauhdikas pyörähdys Oittilassa päätti vahvan esityksen, mutta analyyttinen Lindholm otti tuloksen vastaan jalat maassa.

“Ajoin liian lujaa oikealle kääntyvään mutkaan ja pyörimme neljä kertaa ympäri. Nuotit olivat selkeästi hieman liian optimistisia. Se on sääli koska toinen sijamme oli turvattu.”

Lindholmin esitys kilpailussa oli kuitenkin täynnä positiivisia merkkejä: pärjääminen soraralleissa pätevöityneiden, ja teiden luonteen tuntevien JWRC-huippujen seassa ilman pidempää kokemusta Ford Fiesta R2T -autosta osoitti, että nuorella kuljettajalla on vielä paljon takataskussaan lähitulevaisuudessa.

”Nautin kokemuksesta. On ollut hyvä huomata, että pystyn haastamaan muut näillä vaikeilla teillä.”

“Perjantaina ajoimme joitakin pätkiä todella hyvin, ja ajat olivat ok. Tein yhden pienen virheen joka vaikutti varmuuteeni, mutta lauantai oli parempi. Päijälän ja Ouninpohjan vaikeilla pätkillä tiesin että pystyn häviämään enemmän kuin saavuttamaan, joten olin melko varovainen. Tämä osoittautui hyväksi strategiaksi koska useampikin kilpakumppani joutui niiden kanssa vaikeuksiin. Olen oppinut paljon tänä viikonloppuna.”

Lindholm lunasti täyden osallistumispaketin Neste Ralliin vietyään voiton AKK:n järjestämästä rallin Tulevaisuuden Tähti -kilpailusta. Ralli SM -sarjan menestykseen ja monipuolisiin valintatesteihin perustuvan kilpailu mittaa osallistujiltaan niin fyysistä kuin psyykkistä vahvuutta, sekä lajiteknistä osaamista että PR-/mediataitojakin.

Myös Neste Rallin järjestäjänä tunnettu AKK lanseerasi nuoria lahjakkuuksia kohti rallimaailman huippua luotsaavan kilpailunsa vuona 2014, jolloin sen voitti nykyään M-Sportin tehdastiimissä ajava, Neste Rallin yleiskilpailussa upeasti neljänneksi sijoittunut Teemu Suninen. Vasta toiseen WRC-ralliinsa osallistunut Suninen oli kiinni toisessa sijassa aivan kilpailun loppumetreille. Tulevaisuuden Tähtien vahvaa suomalaisesitystä Neste Rallissa täydensi vuonna 2015 tittelin voittanut Jari Huttunen, joka vei nimiinsä WRC2-luokan voiton ylivoimaiseen tyyliin.

“Tämä todellakin näyttää että kaikki tuo on mahdollista, vaikkakin tiedän että minun täytyy vielä tehdä töitä tiettyjen osa-alueiden kanssa”, Lindholm pohdiskeli mahdollisuuksiaan matkata kohti lajinsa maailmanhuippua.

Monipuolisena kuljettajana tunnettu Lindholm palaa ensi viikonloppuna rata-ajon pariin Saksan GT-mestaruussarjan osakilpailussa Nurburgringillä. Takaisin rallin maailmaan Tulevaisuuden Tähti siirtyy syyskuussa, kun Ralli SM -sarjan finaalikilpailu ajetaan Tampereella.Sebateam tarjoaa elämykselliset rallikyydit nyt myös yksityishenkilöille
Ralliautoilun kahdeksankertaisen Suomenmestari Sebastian Lindholmin yritys, Oy Seba Team Ab, aloittaa lokakuussa yksityishenkilöiden rallikyydityspalvelut. Näin yritysten henkilökunnille ja niiden sidosryhmille jo yli 10 vuoden ajan elämyksellisiä rallikyydityksiä järjestänyt rallimestari laajentaa palvelujaan nyt myös yksityishenkilöille.

Tilaisuudet järjestetään Inkoossa Bastin omalla, kolmen kilometrin pituisella sorapintaisella rallitiellä ja niihin voit ilmoittautua ennakkoon sähköpostitse tai puhelimitse.

Ensimmäisen kerran sinulla on mahdollisuus nauttia täysiverisen ralliohjuksen kyydistä Suomen rallimaailmaa vuosituhannen molemmat puoliskot hallinneen Bastin jousilla lokakuussa ja tämän jälkeen tilaisuuksia tullaan järjestämään kuukausittain.

Tämän kokemuksen tulet varmasti muistamaan vielä vuosienkin päästä!

Bastin Inkoon tiluksilta löytyy myös reilu hirsimökki, jossa sinulla ja esimerkiksi ystävilläsi on mahdollisuus järjestää vaikka saunailtoja. Tilaa riittää noin 20 vieraalle. Tarvittaessa yöpyminen onnistuu helposti läheisessä Mustion kartanossa.

Tapahtuman aikana Lindholm tarjoaa vierailleen varsinaisen vauhtikokemuksen lisäksi myös taustatietoja itse lajista, autosta sekä huikeita rallitarinoita hänen lähes 30-vuotiselta ralliuraltaan.

Lisätietoja Sebateamin yksityishenkilöiden rallikyydityspalveluista saat:
- puhelimitse 0400 441 917
- sähköpostilla sebateam@sebateam.fi

Vanhentuneet ralliuutisemme:
- 15.07.2017 - Emil Lindholmilla voitokas Suomen MM-rallin kenraaliharjoitus Sastamalassa
- 04.07.2017 - Lindholm päätti Puolan MM-rallin JWRC pohja-aikaan - Tasaiset suoritukset tyydytti
- 15.06.2017 - Emil Lindholm on Tulevaisuuden tähti 2017
- 30.04.2017 - Lindholmin autokunnalla lupauksia herättävä GT-avaus Saksassa
- 13.04.2017 - Lindholm jatkaa Saksan ADAC GT Masters -huippuratasarjassa
- 11.03.2017 - Emil Lindholm päätti SM3-luokan talvikauden voittoon Tahkolla
- 20.02.2017 - Emil Lindholm vankisti asemiaan Ralli SM -sarjan Tulevaisuuden Tähti -kilpailussa
- 28.01.2017 - Emil Lindholm ylsi uransa avausvoittoon SM3-luokassa
- Kilpailukauden 2016 uutiset
- Kilpailukauden 2015 uutiset
- Kilpailukauden 2014 uutiset
- Kilpailukauden 2013 uutiset
- Kilpailukauden 2012 uutiset
- Kilpailukauden 2010 uutiset
- Kilpailukauden 2009 uutiset
- Kilpailukauden 2008 uutiset
- Kilpailukauden 2007 uutiset
- Kilpailukauden 2006 uutiset
- Kilpailukauden 2005 uutiset
- Kilpailukauden 2004 uutiset
 
     
 
Sebateamin kotisivut on toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi