4
Sebateam in English Sebateamin kotisivut Suomeksi  
NaviLeft Tuoreimmat uutisemme Sebastian Lindholm Emil Lindholm Axel Lindholm Kilpailukalustomme Parhaimmat rallikuvamme TV-tuotantoamme Elämykselliset asiakastilaisuutemme Kumppaneitamme Ota yhteyttä ja kannusta meitä NaviRight
TableTop
 
Tuoreimmat uutisemme
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS


15.7.2017 - Emil Lindholmilla voitokas Suomen MM-rallin kenraaliharjoitus Sastamalassa

Suomen MM-rallin Tulevaisuuden tähti 2017 -kuljettaja Emil Lindholm ajoi tänään kaksivetoisten R2-luokassa voittoon AutoGlym Rallissa Sastamalassa. Lindholm oli etuvetoisten R2-luokan nopein 31,7 sekunnin erolla ennen Henrik Pietarista. Suomen MM-rallin kenraaliharjoituskilpailussa yleiskilpailun voittoon ajoi Hyundain tehdaskuljettaja Thierry Neuville.

Vasta uransa toisen sorarallin ajanut Lindholm oli tyytyväinen testirallinsa antiin. Sastamalan haastavat soratiet olivat maineensa veroisia.

- En ole koskaan ajanut näin vaikeita ja haastavia teitä. Pienikin tilanne niin suistuminen oli todella lähellä. Kun sai ajorytmin päälle niin ajaminen oli miellyttävää opiskelua. Todella opettavainen kilpailu, Lindholm painotti.

Lindholm siirtyi rallin kolmannen erikoiskokeen jälkeen luokkansa johtoon ja kasvatti sen jälkeen tasaisesti johtomarginaalia muihin.

- Rallin toisella EK:lla ajoimme nuottien puhtaaksikirjoitusvaiheessa tapahtuneen virheen takia hetken aikaa ilman nuotteja. Se oli pieni vahinko onneksi, sillä emme jääneet luokkapohjille kuin vajaat neljä sekuntia.

- Tärkeintä täällä oli löytää ajamiseen niitä pikku juttuja, joiden avulla pystyin riskittömästi nostamaan vauhtiani. Päivän erikoiskokeet olivat todella tarkasti ajettavia ja todella tarkkoja nuotteja vaativia teitä. Tämä oli kullan arvoinen kokemus ennen Suomen MM-rallia, Lindholm muistutti.

Tulevaisuuden tähti 2017 -kilpailun voittajana Lindholm osallistuu kahden viikon kuluttua Suomen MM-ralliin Juniorien WRC-luokan Ford Fiestalla. Tätä ennen Lindholm ajaa vielä ADAC GT Masters -sarjan osakilpailun Zandvoortissa Hollannissa.

- Pääsin viime torstaina vertailemaan nykyistä Peugeotiani ja Suomen MM-rallissa käyttööni tulevaa Fordia peräkkäin testeissä. Nyt kun tiedostan autojen väliset erot niin uskon pääseväni niillä tiedoilla taas uusia askelia eteenpäin.

Lopputulokset; AutoGlym Ralli, Sastamala:
1. Thierry Neuville - Nicolas Gilsoul (B) Hyundai i20 WRC 53:46,5
2. Ole Christian Veiby - Stig Rune Skaermoen (N) Skoda Fabia R5 + 1:38,0
3. Hiroki Arai (J) - Glenn Maclean (AUS) Ford Fiesta R5 + 3:14,0
---
8. Emil Lindholm - Jarno Ottman (FIN) Peugeot 208 R2 + 5:27,3


4.7.2017 - Emil Lindholm päätti Puolan MM-rallin JWRC pohja-aikaan - Tasaiset suoritukset ja pohja-aika tyydyttivät

Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Kesäkuussa Autourheilun Kansallisen Keskusliiton (AKK) ns. Tulevaisuuden Tähti -palkinnon Suomen MM-ralliin voittanut inkoolainen Emil Lindholm, 20, ajoi, toisen kilpailupäivän ulosajosta huolimatta, vahvan ensimmäisen MM-rallinsa Ford Fiesta R2T autolla ja sijoittui lopulta luokkansa kahdeksanneksi. MM-sarjan ns. superrallisäännön turvin kolmantena kilpailupäivänä jatkanut nuorukainen ja kartanlukija Tomi Tuominen saavuttivat junioreiden MM-sarjalaisten pohja-ajan kilpailun viimeisenä ajetulle 18,68 kilometrin mittaiselle ns. Power Stagelle. Samalla hän paketoi kilpailun ajamalla viimeiselle neljälle pikataipaleelle junioreiden MM-sarjanlaisten kolmen nopeimman joukkoon.

Puolan MM-rallin avauspäivän jälkeen kolmantena ja toisena kilpailupäivänä ennen ulosajoaan toisena ollut Lindholm oli lopulta tyytyväinen ajamaansa pohja-aikaan sekä saamaansa kokemukseen erittäin vetisistä ja kuraisista erikoiskokeista, jotka muokkasivat nopeuskilpailun selvitymiskilpailuksi.

- En ole tällaisissa urissa ajanut koskaan. Kun erikoiskokeita yritti kävellä niin koko ajan piti katsoa eteen ettei astu jalalla isojen kivien päälle ja nyrjäytä nilkkaansa. Koko ralli oli täyttä selvitymistä, koska tiet olivat täysin rapakunnossa, Lindholm kertoo.

- Toisen päivän ulosajo oli täysin oma vika. Se oli sellainen vasen-oikea -mutkayhdistelmässä, jossa oli todella syvät urat. Jarrutin hieman liian myöhään, auto pomppasi urasta kahdelle pyörälle ja kun käänsi ohjauksella vastaan niin tie loppui kesken ja ajoimme päin puuta. Osuma ei ollut järin kova, mutta sen seurauksena etulokari ja -valo sekä jäähdytin rikkoutuivat, joten kisa oli jätettävä kesken. Nyt vain luin tietä väärin ja se oli sitten siinä, Lindholm myönsi.

M-Sport parsi auton yötauolla ajokuntoiseksi ja Lindholm kiitti ajamalla viimeisellä neljällä erikoiskokeella kolmen junioreiden MM-sarjalaisten joukkoon ja päätti kilpailun makoisaan pohja-aikaan.

- Tulihan se pohja-aikakin, koska sitä yritettiin melkein koko kisa. Nyt olen lähes koko MM-rallin ajanut kuljettaja ja sen myötä kokemus oli erittäin opettavainen Suomen MM-rallia ajatellen, Lindholm kertoo.

- Puolan MM-rallin olosuhteet olivat poikkeuksellisen kehnot. En ole ikinä ajanut niin syvissä urissa kuin täällä. Viimeiselläkin pätkällä auto nousi urista yllättäen kahdelle pyörälle. Oppia tuli paljon ja etenkin näistä kehnoista ajo-olosuhteista, jotka vaativat omat ajotekniset juttunsa, nuorukainen jatkaa.

Tulevaisuuden tähti 2017 -kilpailun voittajana Lindholm osallistuu seuraavaksi Suomen MM-ralliin vastaavalla JWRC-luokan Ford Fiestalla.

- Ford on erilainen auto ajaa kuin SM-rallissa käyttämäni Peugeot. Fordin ahdettu moottori ei vastaa kaasuun yhtä herkästi kuin Peugeot. Opin rallin aikana autostani koko ajan lisää. Esimerkiksi viimeinen pätkä tuli meiltä jo todella nätisti. Tätä autoa pitää ajaa vain niin että vauhti ei pääse putoamaan turhiin luistoihin missään vaiheessa. Kun saat pidettyä auton suorassa niin hyvä tulee, Lindholm toteaa.

Ennen Suomen MM-rallia Lindholm aikoo osallistua testimielessä kahden viikon kuluttua ajettavaan kotimaiseen AutoGlym -ralliin.

- Se tärkeä testi ennen Suomen MM-rallia, joten olemme siellä mukana. Haluankin kiittää kaikkia mukaan lähteneitä tukijoitani. Oli tärkeätä saada tämä kokemus alle. Iso kiitos kaikille, Lindholm kiitteli.

Lopputulokset; Puolan MM-ralli JWRC:
1. Nil Solands Baldo - Miquel Ibanez Sotos (ESP), Ford Fiesta, 3:17;47,0
2. Dennis Rådström - Johan Johansson (SWE), Ford Fiesta, +15,4sek
3. Nicolas Ciamin - Thibault De la Haye (FRA), Ford Fiesta, +2;41,8sek
---
8. Emil Lindholm - Tomi Tuominen (FIN), Ford Fiesta, +28;43,4sek

Sebateam tarjoaa elämykselliset rallikyydit nyt myös yksityishenkilöille
Ralliautoilun kahdeksankertaisen Suomenmestari Sebastian Lindholmin yritys, Oy Seba Team Ab, aloittaa lokakuussa yksityishenkilöiden rallikyydityspalvelut. Näin yritysten henkilökunnille ja niiden sidosryhmille jo yli 10 vuoden ajan elämyksellisiä rallikyydityksiä järjestänyt rallimestari laajentaa palvelujaan nyt myös yksityishenkilöille.

Tilaisuudet järjestetään Inkoossa Bastin omalla, kolmen kilometrin pituisella sorapintaisella rallitiellä ja niihin voit ilmoittautua ennakkoon sähköpostitse tai puhelimitse.

Ensimmäisen kerran sinulla on mahdollisuus nauttia täysiverisen ralliohjuksen kyydistä Suomen rallimaailmaa vuosituhannen molemmat puoliskot hallinneen Bastin jousilla lokakuussa ja tämän jälkeen tilaisuuksia tullaan järjestämään kuukausittain.

Tämän kokemuksen tulet varmasti muistamaan vielä vuosienkin päästä!

Bastin Inkoon tiluksilta löytyy myös reilu hirsimökki, jossa sinulla ja esimerkiksi ystävilläsi on mahdollisuus järjestää vaikka saunailtoja. Tilaa riittää noin 20 vieraalle. Tarvittaessa yöpyminen onnistuu helposti läheisessä Mustion kartanossa.

Tapahtuman aikana Lindholm tarjoaa vierailleen varsinaisen vauhtikokemuksen lisäksi myös taustatietoja itse lajista, autosta sekä huikeita rallitarinoita hänen lähes 30-vuotiselta ralliuraltaan.

Lisätietoja Sebateamin yksityishenkilöiden rallikyydityspalveluista saat:
- puhelimitse 0400 441 917
- sähköpostilla sebateam@sebateam.fi

Vanhentuneet ralliuutisemme:
- 15.06.2017 - Emil Lindholm on Tulevaisuuden tähti 2017
- 30.04.2017 - Lindholmin autokunnalla lupauksia herättävä GT-avaus Saksassa
- 13.04.2017 - Lindholm jatkaa Saksan ADAC GT Masters -huippuratasarjassa
- 11.03.2017 - Emil Lindholm päätti SM3-luokan talvikauden voittoon Tahkolla
- 20.02.2017 - Emil Lindholm vankisti asemiaan Ralli SM -sarjan Tulevaisuuden Tähti -kilpailussa
- 28.01.2017 - Emil Lindholm ylsi uransa avausvoittoon SM3-luokassa
- Kilpailukauden 2016 uutiset
- Kilpailukauden 2015 uutiset
- Kilpailukauden 2014 uutiset
- Kilpailukauden 2013 uutiset
- Kilpailukauden 2012 uutiset
- Kilpailukauden 2010 uutiset
- Kilpailukauden 2009 uutiset
- Kilpailukauden 2008 uutiset
- Kilpailukauden 2007 uutiset
- Kilpailukauden 2006 uutiset
- Kilpailukauden 2005 uutiset
- Kilpailukauden 2004 uutiset
 
     
 
Sebateamin kotisivut on toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi