Sebateam in English Sebateamin kotisivut Suomeksi  
NaviLeft Tuoreimmat uutisemme Sebastian Lindholm Emil Lindholm Axel Lindholm Kilpailukalustomme Parhaimmat rallikuvamme TV-tuotantoamme Elämykselliset asiakastilaisuutemme Kumppaneitamme Ota yhteyttä ja kannusta meitä NaviRight
TableTop
 
Yhteistyökumppanit vauhdissamme vahvasti mukana
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
TelkoTELKO on keskittynyt muoviraaka-aineiden ja kemikaalien jakeluun Scandinaviassa, Baltiassa, Venäjällä, Ukrainassa, Puolassa ja muissa idän kasvutalouksissa. Yrityksen toiminta on organisoitu kahteen yksikköön: muoveihin ja kemikaaleihin. Sen muoviasiakkaita ovat muun muassa pakkaus-, rakennus- , sähkö- ja elektroniikkateollisuuden yritykset sekä kuluttajatuotteita valmistavat muoviteollisuuden yritykset. Kemikaaliyksikön asiakkaita ovat muun muassa väri-, prosessi-, rehu-, kemian- ja lääketeollisuuden yritykset.

 
CastrolCASTROL tarjoaa teknisesti ensiluokkaisia synteettisiä ja tavanomaisia moottoriöljyjä sekä erikoisvoiteluaineita autoille, moottoripyörille, kuorma-autoille ja veneille.

 
GRX FamilyGRX Management Team Oy on suomalainen moottoriurheiluun erikoistunut markkinointi- ja kehitysyhtiö, jolla on noin 450 moottoriurheilusta kiinnostunutta osakkeenomistajaa. Kuljettajavalinnoista vastaa yhtiön perustajaosakas ja toimitusjohtaja, kaksinkertainen rallin maailmanmestari Marcus Grönholm yhdessä neuvonantajatiiminsä kanssa.

 
HIQHiQ on viestintä- ja ohjelmistoalalla toimiva konsulttiyhtiö. HiQ pääkonttori sijaitsee on Tukholmassa ja sillä on kaikkiaan 11 toimipistettä Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Venäjällä. HiQ aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2000 tytäryhtiö HiQ East Oy:n perustamisen myötä.

 
FenniaFENNIA on suomalainen keskinäinen vakuutusyhtiö, josta saat kaikki tarvitsemasi kodin, perheen ja yrityksen vakuutukset. Fennia-ryhmään kuuluvat eläkevakuutusyhtiö Eläke-Fennia ja henkivakuutusyhtiö Henki-Fennia.

 
MichelinMICHELIN tunnetaan laadustaan siviililiikenteessä ja moottoriurheilussa. Michelinin renkailla on voitettu lukuisia mestaruuksia kansainvälisesti ja kansallisesti, neli- ja kaksipyöräisissä. Siksi huippukuskit luottavat Michelin renkaisiin niin kilpailuissa kuin siviilielämässä..

 
Viita-YhtiötVIITA YHTIÖT tarjoaa joustavia logistiikkapalveluita monipuolisella kalustolla ja alan ammattilaisten toteuttamana.

 
FixusFIXUS tarjoaa autoilijoille kilpailukykyiset ja kattavat vaihtoehdot autovaraosissa, lisävarusteissa, kemikaaleissa, työkaluissa sekä huoltokorjaamopalveluissa.

 
Hakevuori OyHAKEVUORI OY toimii energiapuun hankinnassa, korjuussa, haketuksessa ja myynnissä sekä puunkorjuussa, -hankinnassa ja -kuljetuksessa.

 
Kone-LahtinenKONE-LAHTINEN OY tarjoaa sisäisen logistiikan ratkaisuja vaativille asiakkaille. Osaava henkilöstö ja uudenaikainen kalusto ovat yrityksen vahvuus. Tällä hetkellä Kone-Lahtisen koneita on Vilppulassa, Kolhossa, Järvelässä, Aureskoskella, Porissa, Naantalissa, ja Kristiinankaupungissa. Osa kalustosta on esimerkiksi varustettu langattomilla ja ajoneuvopäätteillä sekä erilaisilla mittalaitteilla. Pystymme tarjoamaan ratkaisun erilaisiin kuljetustarpeisiin, erityisesti teollisuuden lähikuljetukset ovat erikoisosaamistamme.

 
JT Car FixJT-CARFIX on vuonna 2012 perustettu, Vartiokylässä sijaitseva autokorjaamo, joka on erikoistunut VAG-konsernin merkkeihin. Yritys ammattitaidolla korjaa ja huoltaa Audit, Volkswagenit, Skodat ja Seati. JT-Carfix kuuluu maanlaajuiseen Fixus-korjaamoketjuun, joka takaa aina laadukkaat varaosat ja takuun työlle sekä osille.

 
A Berglund OyA BERGLUND OY toteuttaa vaativia maanrakennustöitä - lähes neljän vuosikymmenen kokemuksella. Heiltä saat kattavat palvelut räjäytys-, kaivuu- ja maansiirtotöihin. Myös kuljetuspalvelut, maanrakennusurakoinnit, teiden kunnossapitotyöt sekä hiekan, soran ja mullan myynti kuuluu yrityksen tuotekokonaisuuteen.

 
RimFixRIMFIX on vanteisiin ja renkaisiin erikoistunut yritys, joka oikoo, kunnostaa, kiilloittaa, maalaa, entisöi, toimittaa ja asentaa vanteita. Lisäksi yritys toteuttaa täyttö- ja korjaushitsauksia sekä maahantuo useita vannemerkkejä, autonhoitotuotteita.

 
Tork TekAB TORK TEK OY perustettiin vuonna 2007. Yritys on 16 vuoden työkokemuksella erikoistunut vesivahinkojen kartoitukseen ja rakenteiden kuivaukseen. Kartoitus- ja kuivauspalvelujen lisäksi se tarjoaa korkealaatuisia LVI-palveluita.

 
LaakkonenAUTOTALO LAAKKONEN OY JA VELJEKSET LAAKKONEN OY muodostama autojen vähittäismyyntiketju tekee vuosittain yli 36 000 onnistunutta autokauppaa ja hoitaa yhteensä yli 250 000 huoltokäyntiä.

 
SkodaSKODA on tsekkiläinen yksi maailman vanhimmista autovalmistajista.

 
DefaDEFA on perinnerikas norjalainen yritys. Alusta alkaen, vuodesta 1946, se on panostaneet innovatiivisiin ratkaisuihin ja tuotteisiin, sekä korkeaan laatuun. DEFA tuottaa hälytin-, lämmitys-, akkulaturi-, kalustonhallinta- ja paikannusjärjestelmiä henkilöautoihin, kuorma-autoihin, moottoripyöriin, veneisiin sekä rakennus- ja työmaakoneisiin. DEFA kehittää myös kauko-ohjattuja ratkaisuja esilämmitys-, hälytin-, sähkö- ja kameratoimintoihin.

 
WIPERTEC on vuonna 1987 perustettu yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat erikoisliukuesteet mm. ralli-, motocross-, ja endurorenkaisiin sekä suunnistus- että pesäpallojalkineisiin.

 
PAP-TradePAPTRADE on kotkalainen monialayritys.

 
Mustion LinnaMUSTION LINNA on kartanohotelli, joka sijaitsee Länsi-Uudellamaalla. Mustion Linnan viisi historiallista rakennusta sijaitsevat idyllisessä puistossa, jonka läpi virtaa luonnonkaunis Mustionjoki. Nämä viehättävät, moderneiksi hotellihuoneiksi kunnostetut 1800-luvun alun rakennukset olivat ennen rautaruukin työläisten asuntoja.

 
Sebateamin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fiMEDIAGURU JACK BACON on digitaalisen median tuotantostudio, joka tuottaa mediapalvelut olipa kyseessä mikä tahansa median osa-alue. Jyväskyläläinen yritys tunnetaan arvostettuna yhteistyökumppanina niin autourheilussa kuin sen ulkopuolella. Sebateam on luottanut MediaGurun palveluihin vuodesta 2005.
 
     
 
Sebateamin kotisivut on toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi