Sebateam in English Sebateamin kotisivut Suomeksi  
NaviLeft Tuoreimmat uutisemme Sebastian Lindholm Emil Lindholm Axel Lindholm Kilpailukalustomme Parhaimmat rallikuvamme TV-tuotantoamme Elämykselliset asiakastilaisuutemme Kumppaneitamme Ota yhteyttä ja kannusta meitä NaviRight
TableTop
 
Elämykselliset moottoriurheilun asiakastilaisuudet
 
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
(Ajo-ohjeet löydät klikkamalla tästä)

Sebastian Lindholm tiimeineen tarjoaa yritysten asiakas tai henkilöstön tapahtumiin uudenlaisia virikkeitä. Mahdollisuus nauttia täysiverisen ralliohjuksen kyydistä voi olla juurikin se kokemus josta yrityksesi muistetaan positiivisessa hengessä vielä vuosienkin päästä.

Näitä räätälöityjä palveluita voidaan järjestää sekä asiakkaan itse järjestämällä suorituspaikalla, tai Sebastianin tapahtumia varten rakentamalla alueella Inkoossa. Inkoossa Bastilla on kolme kilometriä pitkä perinteinen sorapintainen rallitie, jossa vauhdikkaita kokemuksia tarjotaan asiakkaille.

Inkoosta löytyy myös reilu hirsimökki jossa on mahdollisuus järjestää vaikka kokouksiaan. Tilaa riittää noin 20 vieraalle. Luonnollisesti myös saunomis ja uintimahdollisuudet kuuluvat paketteihin. Suositeltava vierasmäärä tilaisuutta kohden on 10-20 vierasta. Tarvittaessa myös yöpyminen onnistuu helposti läheisessä Mustion kartanossa.

Tapahtuman aikana Lindholm tarjoaa vierailleen varsinaisen vauhtikokemuksen lisäksi myös taustietoja itse lajista, autosta, kauden tapahtumista ja tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Lisätietoja tapahtumista saa ottamalla yhteyttä meihin:
- puhelimitse +358 (0)400 441 917
- faxilla +358 (0)9 221 2340
- sähköpostilla sebateam@sebateam.fi

Klikkaa ja katso kuvia Inkoon tapahtumapaikalta:

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS


Get the Flash Player to see this player.
Katso video asiakastilaisuudestamme
 
     
 
Sebateamin kotisivut on toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi